woooooop

HEEEJ osv.
Hade fetaste sovmorgonen idag. Sen idrott (en ganska jobbig en), historia, hem, sjunga, spela, måla, sticka, och sen bodybalance. Är lite trött nu. Och kommer ha träningsvärk imorgon. Men eeesch. Sydde en kjol också ja. EN röd, med prickar. Det var lite lurigt, knappar och grejer. Så det blev lite knasigt, men vafän.
Imorgon är det sista dagen innan lovet. HUUUR GÖTT?!?!?! typ asgött. Och jag har inga vidare jobbiga läxor. Bara kul grejer att göra. Woooopa. Gillar det. Nu skal jag läsa och sova. TJING
(tråkiga inlägg, och inga bilkder att lägga upp. hej)

Basisten räknade in och vi drog ut i krig

Hej.
Klockan är halv åtta men det är kolmörkt ute, så tror hela tiden att det är mitt i natten. Håhåhå så tokigt. Det är rätt mysigt. Nice.
Anyhow, söndag idag. Pretty bloody. Fast nej.
Igår jag var i stan men Zöfia. Vi vandrade i haga, fikade i vasa, second handade, drack te och tjatade halva natten, sov, och imorse åkte jag hem. Trött. Fick iallafall köpt mig en kappa (som jag trodde skulle vara varm men det var den inte. Woooop), en kjol, en blus med moln på, och en stooor grön stickiströjis. Så nu skall jag inte köpa något på ett tag tänkte jag. Och lägga mindre pengar på fika tänkte jag. Men det kommer jag inte göra. Jappz.

Har en ganska fin vecka framför mig, på tisdag och onsdag är det öppet hus på nösnäs, för niorna omkring, så då skall vi baaara speeela heeela daaagarna lååånga. Åtta konserter tror jag. Det blir kul. Är lite nervis. På tisdag är det loppis på sinclair också (fuck att inte köpa saker, pfft), jag har ingenting att plugga på (än), och nästa vecka är det lov.
Har gjort världens bästa höstlista på spottis också. Det är bra.
Nej fan, nu skall jag virka. TJING

hej tröttis

Lördagsångest (?!?!!)

Tycker att allt är väldigt tråkigt. Vill inte.

Nu är det tisdag igen

Jappjapp.
Såg på pjäs och slutade tidigt idag. Fint. Är helt slut ändå. Var sjukis igår. Det var tråkigt. Fast skönt.
Snart blir det pianolektion också.
Idag trillade det ner en Kent-tröja i brevlådan min (vår?). Den var fin.
Hoppas på en bra helg. Allt blir så tråkigt annars. Jag vill shoppa. Näfan, hejdå


Sunday bloody sunday

Söndag. Satan vad segt.
Utmattad efter helgen.
Träning i fredagskväll, Joannahäng på kvällen. Match och fest igår. Det var kul. Idag är jag trött.
Ligger i soffan, kollar på handboll, väntar på att lilla familjisen skall komma hem. Men det gör de nog inte på några timmar. Tråkigt.
Vill inte till skitskolan imorgon.

Tisdag och sånt

Igad är det tisdag = seg skoldag med massa naturämnen. Jaja. Sen pianolektion, det var trevigt. Och nu är det bullbak! Brukar vanligtvis vara helt värdelös på det där med bullar, men jag ger inte upp..

I helgen var jag hos min mormor. Fruktansvärt trevligt, borde änna ta mig dit oftare. Hann med både det ena och det andra; övningskörde (och tyckte det var kul!), cyklade överallt, läste, tittade i små butiker hit och dit, löste korsord och sodukus och second handade litegrann (Aristocats på vhs, kan dö lycklig nu.). Det var fint. Puss.

RSS 2.0